Logo bg.boatexistence.com

Кой беше домакин на crackerjack с Leslie Crowther?

Съдържание:

Кой беше домакин на crackerjack с Leslie Crowther?
Кой беше домакин на crackerjack с Leslie Crowther?

Видео: Кой беше домакин на crackerjack с Leslie Crowther?

Видео: Кой беше домакин на crackerjack с Leslie Crowther?
Видео: Жени Калканджиева - домакин на купон с някои от най-красивите модели у нас - Събуди се (28.01.2023) 2024, Може
Anonim

Уилям Джордж Питър Глейз (17 септември 1917 – 20 февруари 1983) е английски комик, роден в Лондон. Той се появи в Crackerjack! с Иймън Андрюс и Лесли Кроутър през 60-те години на миналия век и с Майкъл Аспел, Дон Маклин и Бърни Клифтън през 1970-те. В Crackerjack!

Кога Crackerjack беше излъчен за първи път по телевизията?

Когато децата за първи път седнаха да гледат Crackerjack, беше 17.15 ч. на сряда, 14 септември 1955 г.. Така известният митингов вик „Петък е..

Кога Лесли Кроутър представи Crackerjack?

Телевизионна кариера. Кроутър си направи име в телевизията през 50-те години на миналия век с изяви като водещ на програми като шоуто на Billy Cotton Band и Шоуто на черно-белите менестрели, а по-късно и дългогодишната детска институция Crackerjack (с Питър Глейз) за BBC, от 1960 до 1968

За кого беше омъжена дъщерята на Лесли Краутърс?

На 14 февруари 1980 г. Lynott се жени за Caroline Crowther, дъщеря на британския комик Лесли Кроутър. Той я срещна, когато тя работеше за Тони Брейнсби в края на 70-те.

Какво беше крилата на crackerjack?

Основната крилата фраза на Франсис (не само в това шоу) беше: „ О, бих могъл да смажа грозде”, заедно с други като: „О, можех да тествам- карай Тонка!" „О, бих могъл да се боря с екшън човек!“„Ооо, бих могъл да лъсна нарцис!“„О, мога да скоча от къщичката за кукли!“и "О, мога да разкъсам кърпичка! "

Препоръчано: