Logo bg.boatexistence.com

Колко калории в пуканки на orville redenbacher?

Съдържание:

Колко калории в пуканки на orville redenbacher?
Колко калории в пуканки на orville redenbacher?

Видео: Колко калории в пуканки на orville redenbacher?

Видео: Колко калории в пуканки на orville redenbacher?
Видео: КАК ПОСЧИТАТЬ ТВОИ КАЛОРИИ? 2024, Юли
Anonim

Orville Redenbacher's не е просто име - то идва с обещание за превъзходство и автентичност. Тези пуканки за микровълнова фурна са любима закуска на семейството с 160 калории на порция.

Колко калории има в една торба пуканки Orville Redenbacher?

Orville Redenbacher's Movie Theater Пуканки с масло за микровълнова печка 3,29 унции (93,3 g) Торбички от Bj's - 6c нарязани на 1 порция=170cals X 2,5 порции на торба= 425 калории 425 батерии re !

Колко калории има в цяла торба пуканки за микровълнова фурна?

100-грама торба пуканки за микровълнова фурна съдържа между 424 и 557 калории Когато пуканки се правят без олио или масло и се консумират умерено, това е здравословна, богата на фибри закуска. Въпреки това, изяждането на цяла торба пуканки за микровълнова фурна - особено ако са овкусени с масло - няма да се отрази на здравето ви.

Добре ли е да се ядат пуканки всеки ден?

Пуканките са с високо съдържание на няколко важни хранителни вещества, като витамини, минерали и полифенолни антиоксиданти. Не само това, но също така е невероятно вкусно и един от най-добрите източници на фибри в света. В края на деня пуканките са много здравословни и умерената им консумация може дори да помогне за загуба на тегло.

Кои пуканки имат най-малко калории?

® Само със 100 калории на 6 чаши (и 0 грама трансмазнини на порция), можете да хапнете 94% безмаслени пуканки, без да се отказвате от прясно изпъкналия вкус и аромат, който обичате.

Препоръчано: