Logo bg.boatexistence.com

Мога ли да деактивирам fdphost?

Съдържание:

Мога ли да деактивирам fdphost?
Мога ли да деактивирам fdphost?

Видео: Мога ли да деактивирам fdphost?

Видео: Мога ли да деактивирам fdphost?
Видео: Вячеслав Дубынин. Зачем нам оргазм, любовь, ревность и секс? // Наука. А поговорить?... 2024, Може
Anonim

Услугата FDPHOST на Windows е домакин на доставчиците на мрежово откриване на функции (FD). … Спирането или деактивирането на услугата FDPHOST ще деактивира откриването на мрежа за тези протоколи, когато използвате FD.

Какво прави хостът на Function Discovery Provider?

Примерът на доставчика за откриване на функции внедрява доставчикът като DLL, за да поддържа активиране в процес и хост процес, работещ като EXE файл, който зарежда DLL, за да поддържа активиране извън процесаВ извадката се използва EXE хост, защото е по-прост и консумира по-малко ресурси от услуга на Windows.

Какво е Fdrespub?

Описание. Услуга на Windows, която публикува този компютър и ресурси, прикачени към този компютър, за да могат да бъдат открити по мрежата. Ако тази услуга бъде спряна, мрежовите ресурси вече няма да се публикуват и няма да бъдат открити от други компютри в мрежата.

Какво е Fdphost?

Описание. Услугата FDPHOST на Windows хоства Function Discovery (FD) доставчици за откриване на мрежа. Тези доставчици на FD предоставят услуги за откриване на мрежа за протокола Simple Services Discovery Protocol (SSDP) и Web Services – Discovery (WS-D).

Какво е услугата Ssdpsrv?

Команда. %system% описание. Услуги за прост протокол за откриване на услуги (SSDP) и обща архитектура за уведомяване за събития (GENA) за мрежова plug and play функционалност.

Препоръчано: