Logo bg.boatexistence.com

Може ли сморчето да победи пуфа?

Съдържание:

Може ли сморчето да победи пуфа?
Може ли сморчето да победи пуфа?

Видео: Може ли сморчето да победи пуфа?

Видео: Може ли сморчето да победи пуфа?
Видео: Строчковый рай. Отравиться или быть укушенным гадюкой. Выбирай сам. Опасный сбор грибов в лесу 2024, Може
Anonim

Подобрена сила: Shaiapouf успя да повали Морел с изненадващ ритник, въпреки че не нанесе значителни щети.

Може ли Morel да победи пуфа?

Той може да лети с много висока скорост, която може допълнително да подобри с аура. Повишена сила: Shaiapouf успя да повали Морел с изненадващ ритник, въпреки че не нанесе значителни щети.

Кой победи пуфа?

За да си отмъсти, Гон не се поколеба да унищожи целия си бъдещ потенциал и бързо израсна до възраст, в която може да победи Питу. От друга страна и Юпи, и Пуф загинаха, след като бяха отровени от миниатюрната роза, след като спасиха Меруем от взрива.

Колко силен е пуфът HXH Reddit?

В книгата с данни той също има 5/5 по сила точно като Netero, Biscuit и другите RG. Накратко: Пуф има същите физически способности като Питу (сила/издръжливост), защото той предпочита да не си цапа ръцете, не означава, че всъщност не може да го направи.

Кой убива Морел?

Неочаквано последният изразява възхищение към Ловците. Тъй като е на път да бъде убит, Морел си мисли, че няма нищо против да умре от ръцете на Кралската гвардия. Преди Menthuthuyoupi да нанесе последния удар, Морел изчезва благодарение на Божия съучастник на Мелеорон. Въпреки това острието му забива дълбоко в гърба на Морел.

Препоръчано: