Logo bg.boatexistence.com

Поддържа ли ardor vst?

Съдържание:

Поддържа ли ardor vst?
Поддържа ли ardor vst?

Видео: Поддържа ли ardor vst?

Видео: Поддържа ли ardor vst?
Видео: Java Tech Talk: Hand-made Spring Boot Starter 2024, Може
Anonim

Ardour в Ardor 5.6 има поддръжка за собствени VST плъгини. Това са VST плъгини, създадени за OSX.

Може ли Ardor да използва VST плъгини?

Благодарение на комбинираната работа на Torben Hohn, Kjetil Mattheusen, Paul Davis и няколко други разработчици, е възможно да използвате Windows VST плъгини (тоест плъгини във VST формат, създаден и разпространяван за платформите на Windows) на Ardor, работещ под Linux.

Как да използвам плъгини в Ardour?

Добавяне на плъгин към писта или шина

Изберете пистата или автобуса, към които искате да добавите приставката. Щракнете с десния бутон върху областта, която искате да използвате, и щракнете върху New Plugin > Plugin Manager, за да отворите прозореца на Plugin (можете също да получите достъп до прозореца на Plugin, като щракнете двукратно в черната област).

Коя програма използва VST плъгини?

VST плъгините могат да се използват в рамките на цифрова аудио работна станция, в програми като Pro Tools и Logic. Те често се използват за емулиране на хардуерни извънбордови съоръжения като компресори, разширители, еквалайзери и максимизатори.

ВСТ работи ли на DAW?

Всяка DAW, която поддържа VST плъгини, има опция за конфигуриране на папки с плъгини, обикновено в меню Предпочитания или Опции. Някои DAW програми, които поддържат VST плъгини, са Ableton Live, Steinberg's Nuendo и Sony Acid Pro.

Препоръчано: