Logo bg.boatexistence.com

Кога е dally m?

Съдържание:

Кога е dally m?
Кога е dally m?

Видео: Кога е dally m?

Видео: Кога е dally m?
Видео: The Black Eyed Peas - My Humps 2024, Може
Anonim

Наградите Dally M са официалните годишни награди за играчи за състезанието на Националната ръгби лига. Освен че се почита играчът на годината, който получи медала Dally M, награди се дават и на …

Къде мога да гледам NRL Dally M?

Как мога да гледам наградите Dally M? Партньорът за излъчване на NRL Fox Sports ще излъчи гала церемонията на живо от 19:30 ч. AEST в понеделник. Kayo Sports също ще предава поточно церемонията. Първото събитие беше излъчено по телевизията, като някои от носителите на наградите бяха обявени по време на излъчването.

Кой спечели Dally M снощи?

Краен защитник на Sea Eagles Том Трбоевич завърши зашеметяващ индивидуален сезон, за да бъде официално коронясан като носител на медала Dally M за 2021 г. по време на връчването на наградите в понеделник вечерта в Бризбейн. Трбоевич стана третият играч в историята на Manly след Клиф Лайънс (1990 и 1994) и Мат Орфорд (2008), който спечели наградата в една рекордна година.

Кой получи 2020 Dally M?

Canberra Raiders пет-осми Джак Уайтън извади медала Dally M за 2020 г. с една точка над Клинт Гътерсън от Parramatta Eels.

Кой получи наградата Dally M?

Tom Trbojevic бе коронясан за носител на медала Dally M за 2021 г., след като се пребори с Нейтън Клиъри и Коди Уокър за най-високото индивидуално отличие в играта.

Препоръчано: