Logo bg.boatexistence.com

Къде е Bevill State Community College?

Съдържание:

Къде е Bevill State Community College?
Къде е Bevill State Community College?

Видео: Къде е Bevill State Community College?

Видео: Къде е Bevill State Community College?
Видео: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Юли
Anonim

Bevill State Community College е обществен обществен колеж в Сумитън, Алабама. В него се записват 3 986 студенти и е акредитиран от Комисията по колежи на Южната асоциация на колежи и училища от 1994 г. Към 2009 г. колежът има четири кампуса и един център.

Какъв резултат от ACT е необходим за Bevill State Community College?

Кандидатът трябва да е завършил гимназия с най-малко 3,25 среден успех в гимназията (или минимум 2,75 среден успех на щата Bevill за в момента записани студенти, търсещи степен) и минимален ACT резултат от 20За да бъдат взети предвид за стипендията, кандидатите трябва да включат и есе.

Има ли в щата Bevill общежития?

Bevill State Community College предлага жилища. Разходите за жилище в кампуса за типичен студент бяха $1450 през 2020 г. Bevill State Community College не предоставя план за хранене.

Какво подразделение е Bevill State Community College?

ОФИЦИАЛЕН СПОРТЕН ОТБОР: Bears

The Bevill State Community College е част от системата на колежа в Алабама и се състезава в конференцията на общностния колеж в Алабама.

Как да се регистрирам за уроци в Bevill State Community College?

Завършете процеса на регистрация, като се регистрирате онлайн на www.bscc.edu. Студентите трябва да бъдат упълномощени от своя съветник да се регистрират онлайн. Платете всички такси и такси. Студентите не се регистрират, докато не бъдат платени обучението и таксите или не е уредена финансова помощ.

Препоръчано: