Logo bg.boatexistence.com

Какомер ли беше калпана кумари?

Съдържание:

Какомер ли беше калпана кумари?
Какомер ли беше калпана кумари?

Видео: Какомер ли беше калпана кумари?

Видео: Какомер ли беше калпана кумари?
Видео: Product Link in the Comments! Ultra Burst High-Pressure Drain Unblocker⁠ 2024, Може
Anonim

Кумари си осигури 691 точки от 720, от които получи 171 от 180 точки по физика, 160 от 180 по химия и 360 от 360 по биология, като по този начин си осигури 99,99 процента като цяло.

Коя книга е използвала Калпана Кумари?

Kalpana: Използвах старателно MTG Books. Тези книги имат ясно съдържание и огромно разнообразие от въпроси, които са наистина полезни за подготовка за NEET.

Къде учи Калпана Кумари?

Най-накрая упоритата й работа даде резултат и тя се справи с теста с 99,99% оценки. След този успех тя има желание да приеме и да учи в AIIMS (All India Institute of Medical Sciences) в Ню Делхи.

Какво е NEET капкомер?

NEET Подготовката за тези, които са в годината им с капкомер може да бъде трудна. Те вече покриха учебната програма и се явиха на пробни тестове. … Съветът за подготовка на NEET за капкомерите е опит да се помогне на такива ученици да формулират стратегия за подготовка, която няма да ги подведе.

Бхавик Бансал от Алън ли е?

ALLEN студенти си осигуриха позиция в топ 10 на AIR. 7 ученици са от ALLEN Classroom, докато 2 са от DLP. Освен това той добави, че Bhavik Bansal, студент на ALLEN DLP, е осигурил AIR-1.

Препоръчано: