Logo bg.boatexistence.com

Пътуващият Уилбърис направи ли обиколка?

Съдържание:

Пътуващият Уилбърис направи ли обиколка?
Пътуващият Уилбърис направи ли обиколка?

Видео: Пътуващият Уилбърис направи ли обиколка?

Видео: Пътуващият Уилбърис направи ли обиколка?
Видео: Nikola Tesla's Warning of the Philadelphia Experiment & Time Travel 2024, Юли
Anonim

Или можем просто да изпеем нашите отделни песни и да ги направим мелодии на Уилбъри, сякаш сме ги записали по този начин. Каквото и да беше, можем да го направим. Обиколката на Wilburys така и не се случи.

Колко пътуващи Уилбъри са мъртви?

Orbison, за съжаление, не успя да извлече ползите за дълго; той умира от сърдечен удар през декември 1988 г., малко след том. 1 и преди да излезе собственият му албум за завръщане Mystery Girl. Лин и Дилън сега са последните останали Уилбъри след шокиращата смърт на Пети през 2017 г.

Как пътуващите Уилбъри получиха името си?

Петимата фронтмени (Харисън, Лин, Пети, Дилън и Орбисън) решиха да не използват собствените си имена. Джордж и Джеф наричаха студийно оборудване (лимитери, еквалайзери) “wilburys” Така че първо те нарекоха своята петица The Trembling Wilburys. Вместо това Джеф предложи „Пътуване“.

Кой играе в Travelling Wilburys?

Официалният дом на The Travelling Wilburys: Джордж Харисън, Боб Дилън, Джеф Лин, Том Пети и Рой Орбисън.

Кой беше най-младият от пътуващите Уилбъри?

Wilbury Jr. може да е бил най-младият Уилбъри, но талантите му помогнаха да извади най-доброто от по-големите му братя и сестри. Щракнете тук - https://linktr.ee/georgeharrison - за да слушате Том, Джордж и останалите от Уилбъри в плейлиста Travelling Wilburys Ultimate. Диего Армандо Бичо и 9, 200 други харесват това.

Препоръчано: