Logo bg.boatexistence.com

Къде е асистентът на samsung?

Съдържание:

Къде е асистентът на samsung?
Къде е асистентът на samsung?

Видео: Къде е асистентът на samsung?

Видео: Къде е асистентът на samsung?
Видео: НЕ покупай Samsung Galaxy S21 Fe, пока не посмотришь это видео! 60 ТРЮКОВ И ФИШЕК One UI 2024, Може
Anonim

От Настройки потърсете и изберете приложение за помощ на устройството. Докоснете отново приложението за помощ на устройството и ще се появи списък с наличните асистенти. Изберете желаната опция и след това докоснете OK.

Как да получа достъп до Samsung асистент?

Оставете гласа си да отвори Google Асистент

  1. На вашия телефон или таблет с Android отидете в настройките на Асистент или отворете приложението Google Асистент. и кажете „Настройки на Асистент.“
  2. Под „Популярни настройки“докоснете Voice Match.
  3. Включете Hey Google. Ако не намерите Hey Google, включете Google Assistant.

Къде е гласовият асистент на Samsung?

Много устройства на Samsung имат специален Bixby бутон под бутоните за сила на звука. По подразбиране го натиснете веднъж, за да отворите Bixby Home или натиснете и задръжте бутона, за да стартирате Bixby Voice.

Какво е асистентът на Samsung?

(Pocket-lint) – телефоните на Samsung с Android се предлагат със собствен гласов асистент, наречен Bixby, в допълнение към поддръжката на Google Assistant. Bixby е опитът на Samsung да поеме подобни на Siri, Google Assistant и Amazon Alexa.

Samsung има ли асистент?

Bixby е асистентът за разузнаване на Samsung, представен за първи път в Galaxy S8 и S8+. Можете да взаимодействате с Bixby, като използвате своя глас, текст или докосвания. Той е дълбоко интегриран в телефона, което означава, че Bixby е в състояние да изпълнява много от задачите, които вършите на телефона си. … Открийте повече за Galaxy за себе си.

Препоръчано: