Logo bg.boatexistence.com

Кога е придобит talos от cisco?

Съдържание:

Кога е придобит talos от cisco?
Кога е придобит talos от cisco?

Видео: Кога е придобит talos от cisco?

Видео: Кога е придобит talos от cisco?
Видео: КОГДА САТАНА ТЕБЯ ПРЕСЛЕДУЕТ 2024, Може
Anonim

Да. Въпреки това вярвам повече от всичко, че ThousandEyes е за мрежата това, което Talos е за сигурността. В 2013, след придобиването на Sourcefire, обединихме екипа за изследване на уязвимостите на Sourcefire с групите на Cisco TRAC и SecApps, за да формираме Cisco Talos, нашия екип за изследване на заплахите за сигурност.

Кой придоби Cisco?

Cisco придобива ThousandEyes за около 1 милиард долара, за да направи по-дълбок тласък в софтуера. ThousandEyes казва, че неговите клиенти включват Microsoft, Slack, PayPal и Lyft. Cisco грабва компании за облачен софтуер, за да компенсира забавянето на растежа в основния си мрежов бизнес.

Кога Cisco придоби Tetration?

САН ХОСЕ, Калифорния- 15 юни 2016 г .– днес Cisco обяви Cisco Tetration AnalyticsTM, платформа, предназначена да помогне на клиентите да печелят пълна видимост във всичко в центъра за данни в реално време – всеки пакет, всеки поток, всяка скорост.

Коя е първата компания, придобита от Cisco?

История. Основана през 1984 г., Cisco не е придобила компания през първите седем години от съществуването си; но на 24 септември 1993 г. Cisco придоби Crescendo Communications, компания за превключване на LAN. След първата покупка на Cisco, придобиванията съставляват 50 процента от бизнес дейността на компанията.

Какви марки притежава Cisco?

Разбиране на придобиванията на Cisco

  • Изкуствен интелект. Cisco се фокусира върху изкуствения интелект (AI) и придоби MindMeld Inc. …
  • Acacia Communications, Inc. …
  • Duo Security Inc. …
  • Jasper Technologies. …
  • Мераки. …
  • NDS Group.

Препоръчано: