Logo bg.boatexistence.com

Как се срещнаха Хуанг Сяоминг и angelababy?

Съдържание:

Как се срещнаха Хуанг Сяоминг и angelababy?
Как се срещнаха Хуанг Сяоминг и angelababy?

Видео: Как се срещнаха Хуанг Сяоминг и angelababy?

Видео: Как се срещнаха Хуанг Сяоминг и angelababy?
Видео: Yang Yang Semakin Tampan ! Wang Ziqi Dan Wang Yuwen Kembali Reuni Dan Miliki Anak 2024, Може
Anonim

Наскоро един нетизен публикува, че Хуанг Сяоминг и Angelababy ще се появят на една и съща сцена, като присъстват на събитие заедно. След като се запознаха и излизаха, ожениха се и имаха деца, новините за развода никога не спираха. Те се срещнаха в тайванско KTV през май 2009 г., когато Хуанг снимаше драма в Тайван!

Име ли е Angelababy?

За да дадем малко предистория, сценичното име на Angelababy всъщност е комбинация от действителното й английско име, Angela, и прякора й от детството „Baby” Докато тя понякога се споменава с нейното китайско име Янг Ин повечето медии просто отиват с „Angelababy“или просто „Baby“.

Какво е значението на Angelababy?

Сценичното име на Ян Ин, "Angelababy", с което почти всички я познават (повечето хора не са сигурни за нейното китайско име или изобщо не го знаят), идва от комбинация от нея Английското име "Angela" и нейният прякор "Baby"… Няколко хора с близък мислене възразяват срещу използването на английски на китайски.

Защо се казва Angelababy?

Моделът-актриса, която е омъжена за китайския актьор Хуанг Сяоминг, беше казала в предишни интервюта, че прякорът й е Бебе, когато е била млада и тя комбинира Анджела и Бебе, за да образува сценичното си име Angelababy. … Тя беше кръстена по този начин поради уникалния социален и исторически произход на Хонконг "

Пълно ли е китайско Angelababy?

Angelababy е родена в Шанхай, от шанхайска майка и баща от Хонг Конг, който е от наполовина немски и наполовина китайски произход. … Тя комбинира тези две имена, за да образува сценичното си име Angelababy.

Препоръчано: