Logo bg.boatexistence.com

Трябва ли ви psn, за да играете на warzone?

Съдържание:

Трябва ли ви psn, за да играете на warzone?
Трябва ли ви psn, за да играете на warzone?

Видео: Трябва ли ви psn, за да играете на warzone?

Видео: Трябва ли ви psn, за да играете на warzone?
Видео: PlayStation Network ИСПРАВИТЬ ОШИБКУ ПОДКЛЮЧЕНИЯ 2024, Може
Anonim

И така, ето го, за тези, които се чудят дали трябва да плащат за тези абонаменти на Xbox или PlayStation само за да играят Warzone, отговорът е не, не се нуждаете от Playstation Plus или Xbox Live Gold за игра на Warzone.

Можете ли да играете на warzone без PS+?

Не, за щастие нямате нужда от PlayStation Plus, за да се насладите на Warzone на Call of Duty. Това е страхотна новина навсякъде, това означава, че повече играчи ще запазят играта популярна за по-дълго.

Имате ли нужда от PSN за warzone?

Ето някои добри новини за вас: не се нуждаете от PlayStation Plus, за да да играете Call of Duty: Warzone онлайн. Warzone е безплатна игра, подобна на Apex Legends и Warframe, и за щастие не се нуждаете от PS+, за да играете безплатни игри в PSN.

Имате ли нужда от PSN, за да играете Modern Warfare?

Най-добър отговор: Докато бета-версията беше достъпна за всички, пълната версия на Modern Warfare ще изисква от вас да сте член на PlayStation Plus, ако искате да играете мултиплейър. Няма да имате нужда от PlayStation Plus, за да играете кампанията за един играч.

Можете ли да играете онлайн без PS+?

PlayStation Plus се изисква за PS4 онлайн мултиплейър игри. Освен това членството в PlayStation Plus включва месечни игри за PS4 за изтегляне, ексклузивни отстъпки за PlayStation Store и 100 GB облачно съхранение за спестявания на игри.

Препоръчано: