Logo bg.boatexistence.com

Извършил ли е emoni bates?

Съдържание:

Извършил ли е emoni bates?
Извършил ли е emoni bates?

Видео: Извършил ли е emoni bates?

Видео: Извършил ли е emoni bates?
Видео: Emoni Bates NBA Draft Combine highlights, Chicago IL. 2024, Може
Anonim

Мемфис получава Емони Бейтс - най-добрият новобранец за 2021 г., бивш ангажимент в щата Мичиган. Емони Бейтс, някога най-добрият потенциален кандидат през 2022 г., преди да се прекласифицира, за да се присъедини към класа 2021, се ангажира с Мемфис, обяви той в социалните медии в сряда.

Кой е ангажирал емони Бейтс?

Набиране на баскетбол в колежа: Петзвездният новобранец Емони Бейтс се ангажира с Мемфис. Мемфис и Пени Хардуей отново постигнаха злато на сцената за набиране на персонал.

В кой колеж се ангажира Емони Бейтс?

Феновете на MSU вероятно ще бъдат разстроени от решението на Бейтс в продължение на години, но имайте предвид, че тук има много хора, които влияят на решението му и е глупаво да се ядосвате твърде много на тийнейджър за мястото, където са решили да играят игра. Емони Бейтс се ангажира с University of Memphis

С кого подписва Емони Бейтс?

Емони Бейтс подписва с агент Raymond Brothers и Roc Nation Той става вторият първокурсник в Мемфис, който се възползва от услугите на агент, който да му помогне да извлече максимума от неговото име, образ и подобие. Адам Загория от Forbes първи съобщи новината.

Къде играе emoni Bates?

3 в ESPN 100 за 2021 г., се ангажира да играе за Memphis Tigers мъжки баскетбол.