Logo bg.boatexistence.com

Ще премине ли hs2 през lichfield?

Съдържание:

Ще премине ли hs2 през lichfield?
Ще премине ли hs2 през lichfield?

Видео: Ще премине ли hs2 през lichfield?

Видео: Ще премине ли hs2 през lichfield?
Видео: Трябва ли да купите Canon 6D през 2022 г.? 2024, Може
Anonim

Фаза 1 ще създаде нова високоскоростна линия между Лондон и Бирмингам приблизително до 2029 г. Ще бъде предоставена и високоскоростна връзка към съществуващия WCML само на север от Личфийлд в Стафордшир, който ще предоставя услуги на Северозападна Англия и Шотландия преди следващите фази.

През какви градове ще премине HS2?

HS2 влаковете ще обслужват повече от 25 гари и ще свързват осем от 10-те най-големи британски града: Бирмингам, Лондон, Лийдс, Манчестър, Ливърпул, Шефилд, Единбург и Глазгоу.

Как да разбера дали моят имот е засегнат от HS2?

Как ще бъде засегнат домът ви зависи от местоположението на вашия имот и коя фаза на HS2 ви засяга. Можете да използвате нашата интерактивна карта, за да разгледате маршрута. Можете също да се свържете с нашето денонощно бюро за помощ, за да разберете точна информация за местоположението на вашия имот във връзка с маршрута.

Какъв е маршрутът на HS2 през Стафордшир?

Маршрутът през Стафордшир е разстояние от 51,3 км и минава през енорите Фрадли и Стийтхей, Алревас, Кингс Бромли, Армитидж с Handsacre, Mavesyn Ridware, Hamstall Ridware и Colton, Colwich, Ingestre с Tixall, Hopton и Coton, Whitgreave, Marston, Stone и Swynnerton, Whitmore, Baldwins…

Колко далеч ще чуете HS2?

Въпреки липсата на официални номера, председателката на групата Stop HS2, Лизи Уилямс, изчислява на 50m от релсата, шумът от влаковете ще бъде "между 95 и 97 децибела на всеки две минути, ако линията работи с капацитет ".

Препоръчано: