Logo bg.boatexistence.com

Как да използвам прототипи Genshin Impact?

Съдържание:

Как да използвам прототипи Genshin Impact?
Как да използвам прототипи Genshin Impact?

Видео: Как да използвам прототипи Genshin Impact?

Видео: Как да използвам прототипи Genshin Impact?
Видео: Как получить крафтовый новый лук Хамаюми? | Genshin Impact 2024, Юли
Anonim

Тези прототипи на Northlander могат да се използват за изработване на мощно поддържащо оборудване като Mappa Mare и Prototype Malice, които са незаменими съответно за DPS магьосници и лечители..

Къде да използвам ударни прототипи Genshin?

В Genshin Impact, Northlander Sword Prototype е важен материал за изработка на оръжие, който може да се използва за изковаване на 4-звездни мечове. Изпуска се от Weekly Bosses и може да бъде закупен от магазина за сувенири.

Добри ли са прототипите при въздействието на Genshin?

Четиризвездният прототип Rancor има една от най-високата базова атака Това е истинско DPS оръжие с бонус за физически щети като вторична характеристика и увеличена базова атака и Защита от 4%-6% при всеки удар. Този ефект ще продължи 6 секунди и има максимум 4 стека.

Как да получите Genshin в прототипа на Northlander?

Прототипът на Northlander Claymore обикновено се предлага само като случайно падане на награда от по-мощните босове на Genshin Impact, но разбира се, има някои избрани изключения: Liyue Souvenir Shop (един наличен за закупуване) Мисия "Разбийте печата на гробището на меча" (една се дава като награда при завършване)

Какви са прототипите за Genshin?

Прототипната серия е 4-звездна серия оръжия. Тази серия може да бъде изработена чрез Коване. Тази серия няма споделен пасив.

Препоръчано: