Logo bg.boatexistence.com

По-силен ли е герюганшоп от тацумаки?

Съдържание:

По-силен ли е герюганшоп от тацумаки?
По-силен ли е герюганшоп от тацумаки?

Видео: По-силен ли е герюганшоп от тацумаки?

Видео: По-силен ли е герюганшоп от тацумаки?
Видео: BENERAN RATEUP ATAU RATEUP PRANK🔥, FREE KOSTUM GERYUGANSHOP MANTAP - One Punch Man The Strongest 2024, Може
Anonim

Психокинеза: Geryuganshoop притежаваше способността да левитира и хвърля материя, използвайки ума си. … Geryuganshoop успя да елиминира триенето между обекти и въздух, подвиг над нивото на дори Tatsumaki.

Фубуки по-силен ли е от Тацумаки?

Фубуки не е толкова силен като Тацумаки, който би се погрижил с лекота за този човек. Фубуки може да е успял да спечели известно време, докато Сайтама пристигне, като създаде поле от отломки и различни бариери, но няма съмнение, че Deep Sea King ще може да пробие и да нанесе смъртоносен удар на Blizzard of Hell.

Кой побеждава Тацумаки?

След като тялото му е разкъсано, Gyoro Gyoro се оплаква колко много е подценявал способностите на Тацумаки, докато не се бие с нея лице в лице. Гьоро Гьоро признава поражението си от Тацумаки, но също така казва, че есперът е бил особено жесток с нейното разчленяване.

Взривът по-силен ли е от Тацумаки?

Blast да бъде класиран над tatsumaki не означава непременно, че той е по-силен от нея, тя е обозначена като коз на HA и е на съвсем друго ниво в сравнение с героите от S клас. Blast се бори и победи чудовището в гл 106, ясно е, че беше победено с много попадения, дори не избухна.

Може ли Тацумаки да победи взрива?

Blast вероятно е ранг 1 само защото Тацумаки убеди Асоциацията на героите да запази място за Blast от уважение, и тя е в състояние да го направи благодарение на своята огромна сила и заслуги в сравнение с други герои от s-класа.