Logo bg.boatexistence.com

Има ли hbo max реклами?

Съдържание:

Има ли hbo max реклами?
Има ли hbo max реклами?

Видео: Има ли hbo max реклами?

Видео: Има ли hbo max реклами?
Видео: Scrolling through movies on NETFLIX vs HBO MAX🤦🏾‍♂️🤣 #comedy #netflix #hbomax #lagging #thaddboii 2024, Може
Anonim

HBO Max ($15 на месец) Да не говорим, че това е единствената услуга за стрийминг, която пуска филми като Годзила срещу … Но тези, които искат да спестят малко пари, сега имат друга опция: HBO Max с реклами, която струва $10 на месец и обещава само около четири минути реклами на час

Ще има ли HBO Max реклами?

Изобщо няма реклами. (А за феновете само на HBO програмирането, които търсят по-евтина опция за гледане на тези предавания, HBO Max With Ads всъщност е абонамент без реклами с отстъпка.).

Можете ли да пропуснете реклами в HBO Max?

Не можете да превъртите напред или да пропуснете реклами, които са част от плана за абонамент с реклами. Ако искате изживяване без реклами, ще трябва да превключите абонаментния си план на Без реклами.

Колко струва HBO Max без реклами?

HBO Max вече предлага план, поддържан от реклами, за $10 на месец, което е $5 по-малко от плана без реклами. Годишните абонаменти за HBO Max са налични за $100 (с реклами) или $150 (без реклами). Въпреки че е хубаво да имате по-евтин вариант, в поддържания от реклами план липсват най-добрите характеристики на HBO Max.

Заслужава ли си HBO Max без реклами?

HBO Max ($15 на месец)

Ако сте плащали за HBO от години и сте преобразувани в HBO Max от предишното приложение HBO Go миналата година, запазвайки своите Планът от $15 на месец без реклами може да си струва, за да продължите с това изживяване и да получите всички предимства, които услугата може да предложи.

Препоръчано: