Logo bg.boatexistence.com

С кого излиза Ема Чембърлейн?

Съдържание:

С кого излиза Ема Чембърлейн?
С кого излиза Ема Чембърлейн?

Видео: С кого излиза Ема Чембърлейн?

Видео: С кого излиза Ема Чембърлейн?
Видео: Emma Chamberlain: "I'm thinking about the future but for right now, it's time to be selfish." 2024, Може
Anonim

С кого се среща Ема Чембърлейн сега? Въпреки че не изглеждаше, че Ема може да се среща с по-висок профил звезда в социалните медии от Итън Долан, тя според съобщенията се среща с звездата на TikTok Аарон Хъл Аарон има повече от 360 000 последователи в Instagram, и неговия TikTok може да се похвали с подобен номер.

Ема Чембърлейн има ли връзка през 2021 г.?

Различното в тази връзка за Ема е, че тя за първи път признава, че излиза с някого. … Това е най-новата информация за любовния живот на Ема към февруари 2021 г., така че, доколкото знаем, нищо не се е променило и тя все още се говори, че се среща с Тъкър

Кой е гаджето на Ема Чембърлейн 2021?

Ема е доста близка за връзката си с Tucker Pillsbury (известен още като модел за подражание), както винаги е била с другите си връзки. Въпреки това, Ема и нейният приятел Тъкър бяха виждани заедно няколко пъти от 2020 г. Последният път, когато бяха видени заедно, те купонясваха в нощен клуб в Холивуд на 16 юни 2021 г.

Кой е гаджето на Ема Уотсън сега?

Уотсън, 31, в момента се среща с гадже Лео Робинтън.

С кого излиза Ема Стоун?

Означено да бъде! Ема Стоун и съпругът Дейв Маккари запазиха романтиката си относително в тайна, преди да посрещнат първото си дете през март 2021 г. Носителката на Златен глобус преди това излизаше с Андрю Гарфийлд, с когото се появи в The Amazing Spider-Man (2012) и неговото продължение от 2014 г.

Препоръчано: