Logo bg.boatexistence.com

Кога са били търгувани залозите на mookie?

Съдържание:

Кога са били търгувани залозите на mookie?
Кога са били търгувани залозите на mookie?

Видео: Кога са били търгувани залозите на mookie?

Видео: Кога са били търгувани залозите на mookie?
Видео: Трейдърите клонят към мечи залози в опциите за Tesla 2024, Може
Anonim

На фев. 4, 2020, Лос Анджелис Доджърс се споразумяха за сделка с три отбора с Бостън Ред Сокс и Минесота Туинс за придобиване на Муки Бетс и Дейвид Прайс.

Кога Бетс напусна Ред Сокс?

Бетс разказа пред GQ за много обсъжданото му излизане от Ред Сокс, които го размениха с Лос Анджелис Доджърс преди сезон 2020. Звездният десен защитник подписа огромен договор и веднага спечели Световни серии с новия си отбор миналия сезон.

Кой размениха Red Sox Mookie Betts 2?

Източници: Red Sox се съгласяват да обменят Mookie Betts, David Price на Dodgers в сделка с 3 отбора. Бостън Ред Сокс и Лос Анджелис Доджърс се споразумяха за блокбъстър сделка, която ще изпрати бившия MVP Муки Бетс и левичаря Дейвид Прайс в Лос Анджелис за пакет, който включва аутфилдъра Алекс Вердуго, казват източници на ESPN.

С кого търгуваха Доджърс през 2021 г.?

Доджърс завършиха своя блокбъстър обмен за питчер Макс Шерцер и шортстоп Треа Търнър в петък, придобивайки звездите на Washington Nationals за своите двама най-добри перспективи и двама други второстепенни играчи.

С кого търгуваха Доджърс 2020?

12 февруари: Променено питчер Дилън Флоро на Марлинс за левичаря Алекс Весия и питчера от второстепенната лига Кайл Хърт. 14 февруари: Подписа кечер Остин Барнс с 2-годишен договор на стойност 4,3 милиона долара, избягвайки арбитраж върху заплатите. 16 февруари: Разменен Джош Сборз на Рейнджърс за питчер от ниската лига Джан Замбрано.

Препоръчано: