Logo bg.boatexistence.com

Бонинът и драмаминът едно и също ли са?

Съдържание:

Бонинът и драмаминът едно и също ли са?
Бонинът и драмаминът едно и също ли са?

Видео: Бонинът и драмаминът едно и също ли са?

Видео: Бонинът и драмаминът едно и също ли са?
Видео: Заманивал и жестоко убивал мальчиков. Дин Корлл по прозвищу Сластена. Неразгаданные тайны 2024, Юли
Anonim

Разлики между Dramamine и Bonine Активната съставка на Bonine за таблетка е 25 mg меклизин хидрохлорид, който предотвратява симптомите на морска болест с минимална сънливост. Междувременно оригиналната формула на Dramamine съдържа 50 mg дименхидринат на таблетка, което може да причини изразена сънливост.

Кой е по-добър Бонин или Драмамин?

Тъй като Bonine Ginger Softgels използват по-мощна съставка, те са по-добър избор за възрастни, които искат да приемат по-малко хапчета във всяка доза. Dramamine Non-Drowsy е по-добър за деца, които имат проблеми с преглъщането на хапчета, защото може да се приема с храна или напитка.

Bonine или Dramamine е по-добър за световъртеж?

Острото световъртеж се лекува най-добре с неспецифични лекарства като дименхидринат (Dramamine®) и меклизин (Bonine®). Тези лекарства в крайна сметка се отбиват, тъй като могат да предотвратят излекуването в дългосрочен план, обяснява д-р Фейхи.

Кое е по-добро за морска болест Dramamine или meclizine?

При оценка на 16 лекарства против морска болест, Wood и Graybiel установиха, че дименхидринат 50 mg е по-ефективен от меклизин 50 mg. При ниски дози хлорфенираминът е с доказана ефикасност за предотвратяване на морска болест, но употребата му е ограничена, тъй като силните му централни ефекти водят до прекомерна сънливост.

Меклизин и Бонин едно и също нещо ли е?

Meclizine се използва за профилактика и лечение на гадене, повръщане и виене на свят, свързани с морска болест. Meclizine се предлага под следните различни марки: Antivert, Bonine, Meni D, meclozine, Dramamine Less Drowsy Formula и VertiCalm.

Препоръчано: