Logo bg.boatexistence.com

Можете ли все още да получите чудодейната кожа?

Съдържание:

Можете ли все още да получите чудодейната кожа?
Можете ли все още да получите чудодейната кожа?

Видео: Можете ли все още да получите чудодейната кожа?

Видео: Можете ли все още да получите чудодейната кожа?
Видео: Кин-дза-дза! (FullHD, комедия, реж. Георгий Данелия, 1986 г.) 2024, Може
Anonim

В момента има само един начин да получите Wonder skin във Fortnite. За да го получите, ще ви трябва за да закупите телефон от серия Honor 20. Акаунт в Epic Games.

Можете ли все още да получите чудесната кожа във fortnite 2021?

Epic Games потвърдиха в официална публикация, че кожата на Fortnite Wonder Woman ще бъде налична в магазина за артикули от 19 август 2021 г..

Можете ли все още да получите кожата на почетния страж през 2021 г.?

Феновете на Fortnite все още могат да се докоснат до скина на Honor Guard през 2021 г. … Въпреки това, скинът на Honor Guard е свързан директно с покупката на смартфон Honor View 20 с Android.

Как се снабдявате с чудесната кожа на fortnite?

Wonder Woman Cup: Как да получите Wonder Woman рано във Fortnite

На 18 август отборите на дуета ще могат да играят максимум 10 мача (в рамките на три часа), за да спечелят възможно най-много точки. най-добрите отбори във всеки регион ще получат кожата Wonder Woman заедно с наметката "Diana's Mantle" като заден артикул.

Можете ли да получите чудната кожа през 2020 г.?

В момента има само един начин да получите Wonder skin във Fortnite. За да го получите, ще ви трябва , за да закупите телефон от серия Honor 20. Това е така, защото Wonder skin на Fortnite е промоционален скин, който може да бъде отключен само чрез изтегляне на Fortnite на устройството и влизане с вашия акаунт в Epic Games.

Препоръчано: