Logo bg.boatexistence.com

Химавари ли ще събуди тенсейган?

Съдържание:

Химавари ли ще събуди тенсейган?
Химавари ли ще събуди тенсейган?

Видео: Химавари ли ще събуди тенсейган?

Видео: Химавари ли ще събуди тенсейган?
Видео: ХИМАВАРИ УЗУМАКИ: ВЕСЬ ПОТЕНЦИАЛ ДОЧЕРИ НАРУТО 2024, Юли
Anonim

За да се събуди Tenseigan, човек се нуждае от чакрата на Otsutsuki и Byakugan. … Така че оставя само един човек с шанса да събудиTenseigan, а това е Химавари Узумаки. За разлика от Боруто, Химавари Узумаки беше събудил Бякуган. Тя може да няма силата да го контролира сега, но скоро ще може да го направи.

Може ли Хюга да събуди Tenseigan?

Възможно е да се прояви нов Tenseigan чрез комбиниране на чакрата на потомците на Хамура в рамките на кланове Ōtsutsuki и Hyūga. Когато Ōtsutsuki имплантира Byakugan на клана Hyūga, комбинацията от тяхната чакра ще трансформира Byakugan в Tenseigan.

Може ли Боруто да използва Tenseigan?

Тенсейганът може да бъде придобит само чрез комбиниране на чакрата на клана Хюга и клана Оцуцуки. Боруто има чакра на клана Хюга, но не и клана Оцуцуки.

Ще получи ли Химавари Jougan?

Боруто има Джоуган, защото баща му, Наруто Узумаки, е потомък на Хагоромо Оцуцуки, а майка му, Хината Узумаки, е потомка на Хамура Оцуцуки. Това му даде чакрата на Кагуя и Jougan (само аниме).

Химавари събужда ли своя Byakugan?

Въпреки това, според Масаши Кишимото, той е възнамерявал да им даде Byakugan, но е забравил, преди да пусне глава 700. Това е коригирано в еднократния изстрел на Zai no Sho, където Himawari я събудиByakugan.

Препоръчано: