Logo bg.boatexistence.com

Къде беше объркано в средиземноморския отличителен знак?

Съдържание:

Къде беше объркано в средиземноморския отличителен знак?
Къде беше объркано в средиземноморския отличителен знак?

Видео: Къде беше объркано в средиземноморския отличителен знак?

Видео: Къде беше объркано в средиземноморския отличителен знак?
Видео: Елена Блаватска-Тайната Доктрина "Езотерика" 3 Том 2 част Аудио Книга 2024, Може
Anonim

Mix Up in the Mediterranean наистина е заснет в Малта - би било трудно да се имитира спиращата дъха природа на Южноевропейския архипелаг в Средиземно море!

Беше ли забъркан в Средиземно море, заснет в Малта?

„Mix Up in the Mediterranean“е заснет Изцяло в Малта, включително в хотел Phoenicia M alta. … Продуцентът Колин Азопарди каза пред Newsbook, че филмът е заснет предимно около хотел Phoenicia, а също така е заснет на Merchant's Street, Upper Barakka Gardens във Валета и Palazzo Parisio на Naxxar.

Джеръми Джордан изигра ли две части в Mix Up in the Mediterranean?

Джереми Джордан изпълнява двойно задължение в предстоящия романс "Love Ever After" на Hallmark Channel, Mix Up in the Mediterranean, играе близнаците Джош и Джулиан, които -- чрез комедия на грешки - са принудени да сменят местата си на престижно издигащо се състезание за готвачи в Малта и да продължат с хитростта си.

За какво е Hallmark Mix Up в Средиземно море?

A готвач в малък град се представя за своя близнак готвач от големия град, за да се състезава в кулинарно състезание и се влюбва в жената, която отговаря за събитието, която мисли, че е братът, който е женен.

Кой участва във филма Hallmark Mix Up in the Mediterranean?

Разгледайте по-отблизо оригиналния филм на канала Hallmark "Mix Up in the Mediterranean" с участието на Джереми Джордан и Джесика Лаундес.

Препоръчано: