Logo bg.boatexistence.com

Кой е diebold nixdorf?

Съдържание:

Кой е diebold nixdorf?
Кой е diebold nixdorf?

Видео: Кой е diebold nixdorf?

Видео: Кой е diebold nixdorf?
Видео: Алексей Каминский, директор по продажам банковского департамента, Diebold-Nixdorf 2024, Може
Anonim

Diebold Nixdorf е американска мултинационална компания за финансови и търговски технологии, която е специализирана в продажбата, производството, инсталирането и обслужването на системи за транзакции на самообслужване (като банкомати и обработка на валута системи), терминали на място за продажба, продукти за физическа сигурност и софтуер и свързаните с тях…

Кои са конкурентите на Diebold Nixdorf?

Най-добрите конкуренти на Diebold Nixdorf включват ITAB, DIGI, GK Software, NCR Corporation, Total System Services, FIS, Fiserv и Phrontier Software. Diebold Nixdorf предоставя банкомати, финансови услуги и услуги на място за продажба (POS).

Диболд Никсдорф добра ли е компания?

Но Diebold Nixdorf е много добра компания и управлението му е много добро.

Diebold немска компания ли е?

(NYSE: DBD) обяви, че е завършило сливането/изцеждането на немското си дъщерно дружество Diebold Nixdorf AG. Базираната в Северен кантон компания за производител на банкомати и финансови технологии обяви през ноември, че е стартирала официалния процес на сливане на немското дъщерно дружество в Diebold Nixdorf Holding Germany Inc.

Кога е основан Diebold Nixdorf?

Diebold Nixdorf Inc (NYSE:DBD)

Тя оперира в следните сегменти: банкиране в Евразия, банкиране в Америка и търговия на дребно. Компанията е основана от Чарлз Диболд през 1859 и е със седалище в Северен Кантон, Охайо.

Препоръчано: