Logo bg.boatexistence.com

Коя дата ще бъде кросплатформен апекс?

Съдържание:

Коя дата ще бъде кросплатформен апекс?
Коя дата ще бъде кросплатформен апекс?

Видео: Коя дата ще бъде кросплатформен апекс?

Видео: Коя дата ще бъде кросплатформен апекс?
Видео: 145: Септември ще бъде май 2024, Може
Anonim

Cross-play ще пристигне в бета версия на 6 октомври, като част от събитието за събиране на следпродажбени услуги. Cross-play ще позволи на играчите да се присъединят към приятели в Xbox One, PlayStation 4 и Origin – както и Steam, когато стартира и Switch, когато Apex Legends кацне там.

Apex Legends кросплатформена ли е 2021 г.?

Apex Legends, популярният безплатен за игра шутър на Respawn, има кръстосана игра на всички платформи. Потребителите на Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5, Nintendo Switch, Origin и Steam могат да се свържат и да играят заедно.

Ще Apex някога ще бъде Crossplay?

Както е обяснено по-горе, да, Apex Legends crossplay вече е нещо Можете да играете с приятели, независимо на каква платформа са; Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 и компютър.… Ако сте на компютър, няма да се сравнявате с конзолни играчи, ако сте соло, а ако сте на конзола, няма да играете срещу компютърни играчи.

Кой месец Apex Legends ще бъде кросплатформен?

Дата на пускане на Apex Legends за различни платформи: Кога Apex Legends ще получи мултиплатформен мултиплейър? Apex Legends ще има мултиплейър за различни платформи от вторник, 6 октомври.

Как да играя на apex кросплатформена?

Но как да играете с приятели на друга платформа? Е, доста е просто. Всичко, което трябва да направите, е отворете менюто с приятели на екрана на лобито, пуснете тяхното потребителско име и добавите правилния човек на правилната платформа След като приеме поканата ви, вкарайте ги лобито и започнете да търсите игри.

Препоръчано: