Logo bg.boatexistence.com

Кога Майки умира в Токийските отмъстители?

Съдържание:

Кога Майки умира в Токийските отмъстители?
Кога Майки умира в Токийските отмъстители?

Видео: Кога Майки умира в Токийските отмъстители?

Видео: Кога Майки умира в Токийските отмъстители?
Видео: 275 ГЛАВА ТОКИЙСКИХ МСТИТЕЛЕЙ! МАЙКИ УБИЛ ТАКЕМИЧИ! ПЕЧАЛЬНЫЙ КОНЕЦ МАНГИ... 2024, Може
Anonim

Mikey умря в епизод номер 117, наречен Last order From Tokyo Revengers Anime.

Ще умре ли Майки в Tokyo Revengers?

Майки издиша последно в ръцете на Такемичи, казвайки благодаря. След това Такемичи отново се върна в миналото и накрая уби Кисаки в миналото и се върна в настоящето. В крайна сметка Майки беше единственият, който не беше там.

Кой убива Mikey Tokyo Revengers?

Kazutora провокира Майки да го убие като начин да изкупи стореното, без да прави движение, за да се защити или да отвърне, докато Майки седи върху него и удря лицето му. Ако Майки го убие, това е все едно да убиеш две птици с един удар - Казутора най-накрая ще се почувства така, сякаш е платил за убийството на Шиничиро и Баджи.

Такемичи спасява ли Майки?

Той умолява Майки да поиска помощта му за веднъж, като обещава да го спаси. Трогнат от думите на Такемичи, Mikey просълзено моли Takemichi да го спаси. Такемичи скача към 2008 г. Докато Майки плаче, хватката на Такемичи върху китката му се плъзга и те стискат ръце.

Има ли Майки щастлив край Tokyo Revengers?

Майки се нуждае от щастлив край

Последното пътуване на Такемичи във времето с Наото доведе до това, че Хина е жива и Томан е спасен. Това беше хепиенд за всички - с изключение на Mikey. … След като спаси всички останали по пътя, време е да оставим Такемичи да го спаси сега.

Препоръчано: