Как да получите lcc sanctus 2020?

Съдържание:

Как да получите lcc sanctus 2020?
Как да получите lcc sanctus 2020?

Видео: Как да получите lcc sanctus 2020?

Видео: Как да получите lcc sanctus 2020?
Видео: HALLOWEEN в GTA Online. Обзор и тесты LCC Sanctus, Albany Lurcher, Albany Franken Stange 2024, Септември
Anonim

The Sanctus може да бъде закупен в GTA Online от Southern S. A. Super Autos на цена от $1, 995, 000. Sanctus може да се съхранява в гаража (лично превозно средство) и MC Clubhouse. Може да се персонализира в митниците на Лос Сантос. LCC Sanctus може да бъде закупен само по време на годишното специално събитие за Хелоуин.

Как получавате LCC Sanctus 2021?

Къде мога да намеря LCC Sanctus? Играчите на GTA Online ще трябва да изчакат събитието Halloween Surprise, за да получат LCC Sanctus. След като дойде време за изненада за Хелоуин, феновете на GTA Online ще могат да закупят LCC Sanctus от Southern S. A. Super Autos.

Как се снабдявате с мотора за Хелоуин в GTA 5?

Може да бъде закупено от Southern San Andreas Super Autos за $1, 995, 000, но само по време на годишното събитие за Хелоуин. Въпреки това играчите, които са го закупили, могат да закупят друг по всяко време на годината след това.

Какво е LCC Avarus в реалния живот?

Дизайнът на LCC Avarus се основава на реален живот Generica почти гол хеликоптер.

Къде мога да купя мотор на смъртта?

The Apocalypse Deathbike може да бъде закупен в GTA Online от ArenaWar.tv на цена от $1 269 000. Apocalypse Deathbike може да се съхранява в гаража (Лично превозно средство) и MC Clubhouse и Arena Workshop. Може да се персонализира в Arena Workshop.

Препоръчано: