Logo bg.boatexistence.com

Bakesmod показва ли се за други играчи?

Съдържание:

Bakesmod показва ли се за други играчи?
Bakesmod показва ли се за други играчи?

Видео: Bakesmod показва ли се за други играчи?

Видео: Bakesmod показва ли се за други играчи?
Видео: 💻Раскрытие реальности Aimbot в Rocket League 🔎 2024, Може
Anonim

Bakkesmod е само от страна на клиента. Ще трябва да направите екранна снимка или поток, ако искате да си покажете колите си.

Можете ли да получите забрана за използване на Bakkesmod?

Няма да бъдете забранени от Rocket League, НО… BakkesMod е треньор, който се инжектира в програмата на играта. … Може да получите бан от, да речем, PUBG, ако забравите да излезете от BakkesMod, преди да започнете тази игра. Така че отговорете е, че не трябва да бъдете забранени за това.

Само от клиентската страна на Bakkesmod ли е?

Няма всичко в Bakkesmod и Alpha Console е само модификации от страна на клиента, което означава, че само вие можете да го видите. Не би било разрешено, ако беше мод от страна на сървъра, това би противоречило на TOS. Ето как работят модовете, те са само за вашата локална машина.

Как да получа aimbot за BakkesMod?

Намерете папката си с плъгини. Изберете "File > Open BakkesMod Folder" в инжектора. След като сте там, отворете папката "plugins". Намерете " Aimbot.

Bakkesmod вирус ли е?

Според информацията, която разполагаме с BakkesMod.exe може да е вирус или злонамерен софтуер, защото дори добър файл може да бъде заразен със зловреден софтуер или вирус, за да се прикрие.

Препоръчано: