Logo bg.boatexistence.com

Сух спечели ли суперкупа?

Съдържание:

Сух спечели ли суперкупа?
Сух спечели ли суперкупа?

Видео: Сух спечели ли суперкупа?

Видео: Сух спечели ли суперкупа?
Видео: Вот почему в Бразилии ПЕРЕСТАЛИ СИМУЛИРОВАТЬ! Футбольный топ @120 ЯРДОВ 2024, Юли
Anonim

Suh, 34, спечели шампионат на Super Bowl, след като пропусна да вземе трофея Lombardi преди две години. Су беше член на отбора на Лос Анджелис Рамс, който претърпя загуба с 13-3 от Брейди и Ню Ингланд Пейтритс в Super Bowl 53 през 2019 г. … Suh публикува 1,5 чувала от трите чувала на Buccaneers в играта.

Колко Супербоула е спечелил Су?

Той е играл в два Супербоула: Super Bowl LIII с Rams и Super Bowl LV с Buccaneers, като спечели последния с победа над Kansas City Chiefs. Като абитуриент, Сух стана един от най-украсените играчи в историята на колежански футбол.

Коя е съпруга на Ндамуконг Су?

Докато говориха с ХОРА за партньорството си с платформата за абонамент Stash101 на Stash, играчът на Tampa Bay Buccaneers, 34 г., и съпругата му Katya Suh споделиха нови подробности за своите синове близнаци, разкривайки че техните малки всъщност не са толкова малки.

Зала на славата ли е Ndamukong Suh?

Ndamukong Suh, DT, Buccaneers

А три пъти първи отбор и два пъти втори отбор All-Pro селекция, текущата PFR Зала на славата на Ndamukong Suhрезултат (75,48) в момента се нарежда пред две защитни борби в Залата на славата и скоро може да се приближи до няколко други.

Махоумс ще бъде ли Зала на славата?

Mahomes показа, че е човек, който си заслужава да бъде следван, след като претърпя много контузии, включително голямата контузия на коляното миналия сезон. Тези черти са отличен пример за това как трябва да изглежда играч от Залата на славата. Извън терена Махоумс направи много за Кралството чрез своята организация 15 и Mahomies.

Препоръчано: