Logo bg.boatexistence.com

Има ли разлика между сладолед и каша?

Съдържание:

Има ли разлика между сладолед и каша?
Има ли разлика между сладолед и каша?

Видео: Има ли разлика между сладолед и каша?

Видео: Има ли разлика между сладолед и каша?
Видео: Детето ми се храни само със зеленчуци 2024, Може
Anonim

Оказва се всъщност няма разлика между Slurpees и Icees. И двете са произведени от Icee Company. Абсолютно същата напитка. Просто 7-Eleven има лицензионна сделка да ги нарича „Slurpees“.

Slurpees същите ли са като Icees?

ICEE и Slurpee са буквално същият вкусно мразовит продукт. Благодарение на малко ровене от наша страна - благодарение на Wikipedia - научихме, че "slushie" първоначално е бил наречен ICEE, но по-късно 7-Eleven го купи и промени името му на Slurpee.

Icees каша ли са?

ICEE® торбичките са мигновени каши във вашия домашен фризер. Просто замразете торбичката, изстискайте торбичката и пийте направо от торбичката. Толкова е ЛЕСНО! Сега можете да се насладите на любимата си каша у дома или в движение.

ICEE притежава ли кученце от киша?

От 2006 г. SLUSH PUPPiE се притежава и поддържа от The ICEE Corporation – световен лидер в замразените напитки – и неговата компания майка J&J Snack Foods.

Кой притежава Slush PUPPiE?

SLUSH PUPPiE и ICEE са собственост на J&J Snack Foods Corp. (NASDAQ: JJSF) J&J Snack Foods Corp. е лидер и иноватор в индустрията за закуски, осигуряващ хранителни и достъпни маркови нишови храни и напитки за закуски за обществено хранене и супермаркети на дребно.

Препоръчано: