Logo bg.boatexistence.com

Пистолетите smith и wesson имат ли предпазители?

Съдържание:

Пистолетите smith и wesson имат ли предпазители?
Пистолетите smith и wesson имат ли предпазители?

Видео: Пистолетите smith и wesson имат ли предпазители?

Видео: Пистолетите smith и wesson имат ли предпазители?
Видео: .357 magnum revolver Smith&Wesson shooting / schießen Sportwaffe Großkaliber im Schützenverein 2024, Може
Anonim

Освен безопасността, осигурена от дългия ход на спусъка на M&P, дизайнът включва също спусък, ударна игла и предпазители за изключване на списание.

Смит и Уесън имат ли безопасност?

В допълнение към предоставянето на пистолети и пушки за състезателна стрелба и защита, Smith & Wesson също предлага съвети за безопасност на оръжията, за да гарантира правилното боравене.

М&P 9mm има ли предпазител?

Вашият пистолет M&P® 9 SHIELD™ EZ® може да бъде оборудван с ръчен предпазен лост за палец. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: НИКОГА НЕ РАЗЧАЙТЕ САМО НА МЕХАНИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ. САМО БЕЗОПАСНОТО ОБРАЩАНЕ С ВАШЕТО ОРЪЖИЕ ЩЕ ГАРАНТИРА БЕЗОПАСНАТА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВАШЕТО ОГНЕВНО ОРЪЖИЕ.

Какво Смит и Уесън нямат безопасност?

The Smith & Wesson® M&P®9 Shield™ Plus Semi-Auto Пистолет без Thumb Safety е свръхнадежден пистолет, стрелящ от нападател, който е лесен за работа и поддръжка, което го прави идеален за домашна защита и скрито носене.

Има ли Smith and Wesson M&P ръчна безопасност?

Когато проектираха Shield EZ, Smith & Wesson се фокусираха върху това да направят плъзгача лесен за поставяне и пълнителя за зареждане; както и да направи пистолета лесен и безопасен за използване. … Този модел M&P Shield EZ полуавтоматичен пистолет разполага с предпазител за палеца и безопасността на дръжката е стандартна за всички модели

Препоръчано: