Logo bg.boatexistence.com

Изключиха ли се страхотните математически игри?

Съдържание:

Изключиха ли се страхотните математически игри?
Изключиха ли се страхотните математически игри?

Видео: Изключиха ли се страхотните математически игри?

Видео: Изключиха ли се страхотните математически игри?
Видео: My CHEAP 1000HP Corvette ZR1 Build BLEW UP In My Face.. 2024, Юли
Anonim

Видяхме луд слух, че Coolmath Games се затваря, но не се притеснявайте: в това няма истина. Също така преобразувахме голям брой от по-старите ни Flash игри в HTML5, така че можете да продължите да ги играете дори когато поддръжката на Flash приключи. …

Затвориха ли CoolmathGames?

Въпреки това, Cool Math Games потвърдиха, че няма да се изключат и се фокусираха върху получаването на нови HTML5 игри и преобразуването на старите Flash игри в HTML5 след затварянето на Adobe Flash през 2020 г..

Защо CoolmathGames не работи?

Ако сте изтеглили и инсталирали Flash и нещата все още не работят, тогава трябва да коригирате браузъра си Ако използвате Internet Explorer и вашият браузър ви предупреждава че е блокирано някакво „активно съдържание“на Coolmath, продължете и следвайте указанията, за да го разрешите.

Игрите на Coolmath вирус ли са?

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА СТУДЕНТИТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ ТОЗИ УЕБСАЙТ! Coolmath е стар уебсайт, пълен с зловреден софтуер и шпионски софтуер. Учениците преди това са използвали този уебсайт за училищното оборудване и това е причинило срив на 70 лаптопа. Оборудването с вируси трябва да бъде напълно изтрито и преформатирано.

Колко игри е CoolmathGames?

Извлечени и лицензирани 1, 000+ нови игри в нашите уеб имоти. Ръководи няколко инициативи за идентифициране, тестване и пускане на нови жанрове игри на CoolmathGames.com. Разработи и пусна изцяло нови видове съдържание на CoolmathGames.com, включително мозъчни закачки, любопитни факти и слайдшоута.

Препоръчано: