Logo bg.boatexistence.com

Какво е macrium reflect ui watcher?

Съдържание:

Какво е macrium reflect ui watcher?
Какво е macrium reflect ui watcher?

Видео: Какво е macrium reflect ui watcher?

Видео: Какво е macrium reflect ui watcher?
Видео: Incremental vs Differential Backup, & Full - Explained 2024, Може
Anonim

Macrium Reflect е помощна програма за архивиране за Microsoft Windows, разработена от Paramount Software UK Ltd през 2006 г. Създава дискови изображения и архивни архиви на файлове с помощта на Microsoft Volume Shadow Copy Service, за да гарантира ' точност на данните в момента.

Имам ли нужда от Macrium Reflect UI watcher?

Наблюдателят на потребителския интерфейс е необходим, когато Reflect работи с потребителски акаунт, различен от потребителя, който е влязъл в момента. В този случай няма взаимодействие с работния плот на потребителите, така че той е отговорен за стартирането на ReflectMonitor.exe, който предоставя иконата на лентата на задачите и текущата информация за архивиране.

Безопасен ли е Macrium Reflect?

Безопасен ли е Macrium Reflect? Да, отговорът е положителен. Това не е вирус и 100% безопасна програма за архивиране. Използва се за архивиране на вашите файлове, папки, дискове или дялове и ви позволява да клонирате твърд диск.

Вирус ли е Macrium Reflect?

Вирус ли е Macrium Reflect? Macrium Reflect не е вирус и е безопасен.

Как да спра архивиране на Macrium Reflect?

Отворете Reflect, отидете на раздела Планирани архиви, щракнете с десния бутон върху графиците, които искате да деактивирате, и изберете "Деактивиране". Ще трябва да ги активирате ръчно по-късно обаче; не можете да посочите предварително кога трябва да се активират отново.

Препоръчано: