Logo bg.boatexistence.com

Какво е Adobe Shockwave Player?

Съдържание:

Какво е Adobe Shockwave Player?
Какво е Adobe Shockwave Player?

Видео: Какво е Adobe Shockwave Player?

Видео: Какво е Adobe Shockwave Player?
Видео: How to Fix Adobe Flash Plugin has Crashed Problem in Firefox 2018 | Working 2024, Може
Anonim

Adobe Shockwave е прекратена мултимедийна платформа за изграждане на интерактивни мултимедийни приложения и видео игри. Разработчиците създават съдържание с помощта на Adobe Director и го публикуват в Интернет. Такова съдържание може да се гледа в уеб браузър на всеки компютър с инсталиран плъгин Shockwave Player.

Какво прави Adobe Shockwave Player?

A: Shockwave Player е уеб стандарт за мощно възпроизвеждане на мултимедия Shockwave Player ви позволява да преглеждате интерактивно уеб съдържание като игри, бизнес презентации, забавления и реклами от вашата мрежа браузър. Shockwave Player показва уеб съдържание, създадено с Adobe Director.

Мога ли да премахна Adobe Shockwave Player?

Ако все още имате Adobe Shockwave на вашия компютър, трябва да го деинсталирате. Adobe вече няма да го актуализира с корекции за сигурност. За щастие повечето уеб браузъри са го блокирали и други стари уеб плъгини като Java сега.

Имам ли нужда все още от Adobe Shockwave Player?

Huh,” Adobe обяви, че Shockwave ще бъде преустановен и плейърът Shockwave за Windows вече няма да бъде достъпен за изтегляне от 9 април. Adobe цитира намаляването на използването на Shockwave за спирането, тъй като интерактивното съдържание се премести в платформи като HTML5 Canvas и WebGL през последните години.

Каква е разликата между Adobe Shockwave Player и Flash Player?

Докато Shockwave Player и Flash Player са 2 различни неща, Shockwave Flash и Flash Player са едни и същи. … Истинското име на продукта обаче е Flash Player, което не трябва да се бърка с Shockwave Player.

Препоръчано: