Logo bg.boatexistence.com

Трябва ли да деинсталирате Adobe Flash Player на Mac?

Съдържание:

Трябва ли да деинсталирате Adobe Flash Player на Mac?
Трябва ли да деинсталирате Adobe Flash Player на Mac?

Видео: Трябва ли да деинсталирате Adobe Flash Player на Mac?

Видео: Трябва ли да деинсталирате Adobe Flash Player на Mac?
Видео: Google Chrome & Security: Sandboxing 2024, Може
Anonim

Ето защо Adobe казва, че е важно да го премахнете: „Деинсталирането на Flash Player ще ви помогне да защитите вашата система, тъй като Adobe не възнамерява да издава актуализации на Flash Player или корекции за сигурност след EOL Дата. По същество това има за цел да помогне на хората да разберат, че ако се появят някакви актуализации на Flash от тук нататък, те са злонамерени…

Добре ли е да деинсталирате Adobe Flash Player?

Flash Player може да остане във вашата система, освен ако не го деинсталирате. Деинсталирането на Flash Player ще ви помогне да защитите вашата система, тъй като Adobe няма да издава актуализации на Flash Player или корекции за сигурност след датата на EOL.

Наистина ли ми трябва Adobe Flash Player на моя Mac?

Adobe Flash Player е безплатен софтуерен плъгин, използван от уеб браузърите за гледане на мултимедия, изпълнение на богати интернет приложения и поточно видео на вашия Mac. … В момента обаче реалността е, че все още може да се нуждаете от Adobe Flash Player на вашия Mac, защото много уебсайтове няма да работят добре, ако го деинсталирате.

Какво ще се случи, ако деинсталирам Adobe Flash Player?

„Потребителите ще бъдат подканени от Adobe да деинсталират Flash Player на своите машини по-късно тази година и базирано на Flash съдържание ще бъде блокирано да се изпълнява в Adobe Flash Player след датата на EOL” За да деинсталира Flash, Adobe пусна ръководства с инструкции за потребители на Windows и Mac.

Какво ще стане, ако не деинсталирате Adobe Flash Player?

1 Правилен отговор. Той просто ще спре да работи в браузъра, докато остане на вашия компютър. Има самостоятелни плейъри, които можете да намерите чрез търсене в мрежата.

Препоръчано: