Logo bg.boatexistence.com

Каква е разликата между ghi и hip?

Съдържание:

Каква е разликата между ghi и hip?
Каква е разликата между ghi и hip?

Видео: Каква е разликата между ghi и hip?

Видео: Каква е разликата между ghi и hip?
Видео: VERSUS X #SLOVOSPB: ХХОС VS VS94SKI 2024, Може
Anonim

EmblemHe alth е създадена през 2006 г. чрез сливането на Group He alth Incorporated (GHI) и Плана за здравно осигуряване на Greater New York (HIP). GHI и HIP работят като отделни компании в района на Ню Йорк от 1937 и 1947 г., съответно.

GHI и HIP едно и също ли е?

Две компании от първите дни на здравното осигуряване, Group He alth Incorporated (GHI) и He alth Insurance Plan of Greater New York (HIP), по-късно ще се слеят и ще станат EmblemHe alth. И след 80 години, нашата мисия все още е същата: да създаваме по-здравословно бъдеще за нашите клиенти и общности.

Какво е EmblemHe alth hip?

HIP Здравен план на Ню Йорк (HIP) в рамките на EmblemHe alth (родителска организация) обслужва лица, които живеят в района на обслужване, отговарят на условията за Medicare Част A и B, а също и Medicaid чрез щата Ню Йорк.

Какъв вид застраховка е EmblemHe alth hip?

Като член на плана reimagined HIP HMO Preferred, вие имате много вълнуващи ресурси, които да ви помогнат да се ориентирате в системата на здравеопазването и да ви възнаградят за вашите здравословни навици. Ние предлагаме достъпна здравна застраховка, която покрива най-добрите лекари и болници - с услугата, която заслужавате.

Какъв вид застраховка е GHI?

GHI, компания на EmblemHe alth, предлагаща ползи за медицински/лекарски услуги, и • Empire BlueCross BlueShield, предлагаща предимства за услуги, предоставяни в болнични и извънболнични заведения. GHI Emblem He alth (GHI): Имате свободата да избирате всеки доставчик по целия свят.

Препоръчано: