Logo bg.boatexistence.com

Може да са били глаголи?

Съдържание:

Може да са били глаголи?
Може да са били глаголи?

Видео: Може да са били глаголи?

Видео: Може да са били глаголи?
Видео: Урок 2. ИДТИ - ПОЙТИ - ПРИЙТИ и ЕХАТЬ - ПОЕХАТЬ - ПРИЕХАТЬ || Глаголы движения 2024, Може
Anonim

"Could have been"= could have + глаголът BE. Примери: Можех да бъда там навреме, ако бях напуснал дома по-рано. (=Беше възможно да бъда там навреме, но не се случи.)

Какво време би могло да бъде?

Тези минало време са полезни за изразяване на настоящите ви чувства относно минало решение (или друго действие). Можеше, би трябвало и би трябвало понякога се наричат „модали на пропуснатите възможности“. Те работят като граматична машина на времето. Простото минало просто казва какво се е случило.

Може да е бил използван?

Всички тези минали модални глаголи се използват хипотетично, за да говорят за неща, които всъщност не са се случили в миналото.1: Може да има + минало причастие означава че нещо е било възможно в миналото, или сте имали способността да направите нещо в миналото, но че не сте го направили. (Вижте също модалите на способности.)

Is would have been a глагол?

В "би било" HAVE е помагащ глагол. Съчетава се заедно с БИЛО и БИЛО (форма на глагола БЪДЕ). … Сега, в „would have“HAVE е основният глагол.

Може да бъде глагол?

Could е спомагателен глагол, модален спомагателен глагол. Използваме could, за да говорим за минали възможности или способности.

Препоръчано: