Logo bg.boatexistence.com

Кой прави сушилни машини Creda?

Съдържание:

Кой прави сушилни машини Creda?
Кой прави сушилни машини Creda?

Видео: Кой прави сушилни машини Creda?

Видео: Кой прави сушилни машини Creda?
Видео: ОБЗОР МОЕЙ НОВОЙ СУШИЛЬНОЙ МАШИНЫ. ЭТО ШОК 2024, Може
Anonim

Предупреждението се отнася за сушилни машини, произведени между април 2004 г. и септември 2015 г. Има вероятност пухът от дрехите да влезе в контакт с нагревателя и да се запали. Hotpoint, Indesit, Creda, Swan и Proline са всички марки, използвани от производителя Whirlpool

Creda все още ли произвежда сушилни?

Creda TCR2 Самостоятелна 6 кг кондензаторна сушилня TCR2Свободностоящата кондензаторна сушилня TCR2 6 кг от Creda разполага с товароносимост 6 кг, обратно действие и няма нужда от комплект за вентилация.

Креда сега Hotpoint ли е?

Важно е да се отбележи, че за отоплителните уреди Creda, като пожари и радиатори, името на марката е сега собственост на Redring… марката вече е под контрола на The Indesit Company и повечето уреди на Creda са машини с нов емблем Hotpoint или Indesit и, в някои случаи, хибрид на двете марки.

Едни и същи ли са Hotpoint и Creda?

Също Hotpoint, Indesit и Creda са собственост на една и съща компания. … Компанията Indesit притежава Ariston, Indesit, New World, Philco, Hotpoint, Creda, Cannon, GDA, English Electric, Thorn заедно с много други.

Какви сушилни машини са в списъка за изтегляне?

Потенциално дефектните машини идват под търговските имена на Creda, Hotpoint, Indesit, Proline и Swan. Те се състоят от вентилирани и кондензаторни сушилни машини, произведени между април 2004 г. и септември 2015 г.

Препоръчано: