Logo bg.boatexistence.com

Как да гледам Юда и черният месия, Великобритания?

Съдържание:

Как да гледам Юда и черният месия, Великобритания?
Как да гледам Юда и черният месия, Великобритания?

Видео: Как да гледам Юда и черният месия, Великобритания?

Видео: Как да гледам Юда и черният месия, Великобритания?
Видео: целия филм БГ Аудио 2018 Bg Audio Filmi екшън трилър 2024, Юли
Anonim

Judas and the Black Messiah може да се наеме на видео на Amazon Prime за £15,99. Предлага се и за гледане в Sky Store, Google Play, BFI Player и BT TV на същата цена. Във Обединеното кралство филмът пропусна кината, насочвайки се направо към видеоклипове при поискване.

Юда и Черният Месия ли е в Netflix UK?

„Юда и Черният Месия“ли е в Netflix? № „Юда и Черният Месия“направи своя дебют на 12 февруари, едновременно в кината и по HBO Max. … Поради връзката си с HBO Max, е малко вероятно филмът някога да се появи в Netflix.

Къде е Judas and the Black Messiah Streaming UK?

Филмът в момента е достъпен за гледане в the Sky Store на цена от £15.99. Може да се намери и в BFI Player. Ако не сте абонат на Sky, можете да проверите наличните отстъпки, които в момента имат на страницата им с оферти и сделки. Юда и Черният Месия играе Даниел Калуя в главната роля.

Юда и Черният Месия ли е в Netflix?

'Judas and the Black Messiah' в момента не е наличен в Netflix. Въпреки това препоръчваме на нашите читатели да гледат документални филми като „13th“или „I Am Not Your Negro“, които са завладяващи разкази за расизма в Америка и борбата срещу него.

Как мога да гледам Юда и Черният Месия?

За да гледате "Юда и Черният Месия" у дома, можете да го наемете чрез услуги като Vudu, FandangoNow, Amazon Prime, iTunes и Google Play..

Препоръчано: