Logo bg.boatexistence.com

Къде е Watercolors Florida?

Съдържание:

Къде е Watercolors Florida?
Къде е Watercolors Florida?

Видео: Къде е Watercolors Florida?

Видео: Къде е Watercolors Florida?
Видео: Watercolors Beach Grass Painting Tutorial 2024, Може
Anonim

WaterColor е некорпорирана общност, планирана от главен план, разположена в Seagrove Beach на северозападното крайбрежие на Персийския залив на Флорида, Съединени щати близо до Дестин.

Колко далеч е WaterColor от плажа?

Разстоянието между Panama City Beach и Watercolor е 23 мили.

Какво има да се прави във WaterColor Florida?

WaterColor е дом на едно от най-живописните в Южен Уолтън крайбрежни дюни езера, Western Lake. Можете да наемете каяк или борд за гребло (SUP) от WaterColor Boathouse и да прекарате дните си в гребане на езерото или да се разходите и да карате велосипед през щатския парк Грейтън Бийч и щатската гора Пойнт Вашингтон..

Къде е WaterColor Santa Rosa Beach?

Насладете се на най-доброто убежище на плажа в WaterColor Inn, разположен в Северозападна Флорида на Scenic Highway 30A Като водеща луксозна дестинация на Персийския залив, нашият имот граничи с езеро с дюни от 220 акра на 499 акра с 1400 линейни фута плажна ивица на прочутите захарнобели плажове на Южен Уолтън.

Едни и същи ли са морето и акварел?

WaterColor също е много по-голям от Seaside, обхващащ 499 акра (в сравнение с осемдесетте на Seaside), с по-големи домове, разположени по-далеч. Ако Seaside е модел на новия урбанизъм, WaterColor е експонат на още по-ново богатство. … WaterColor има 500 акра плажна собственост с лице към Мексиканския залив.

Препоръчано: