Logo bg.boatexistence.com

Добри коли ли са buick enclave?

Съдържание:

Добри коли ли са buick enclave?
Добри коли ли са buick enclave?

Видео: Добри коли ли са buick enclave?

Видео: Добри коли ли са buick enclave?
Видео: АВТОПАРК Buick Enclave 2017 года (код товара 34388) 2024, Може
Anonim

Добър SUV ли е Buick Enclave? Да, Buick Enclave е добър среден SUV. Той има дълъг списък от стандартни функции за инфотейнмънт, плавно возене и мощен V6 двигател. Освен това разполага с едни от най-просторните помещения за настаняване в сегмента.

Надеждени ли са Buick Enclave?

Оценката за надеждност на Buick Enclave е 3.0 от 5.0, което го нарежда на 24-то място от 26 за средноразмерни SUV. Средната годишна цена за ремонт е $720, което означава, че има средни разходи за притежание.

Имат ли Buick Enclave проблеми?

Проблеми с трансмисията на Buick Enclave

Собствениците са забелязали най-вече проблеми с трансмисията около 91 000 мили. Автомобилът има тенденция да се тресе, да издава тромави звуци или и двете при ускоряване или смяна на предавките.… Цената на негарантиран Buick Enclave може да струва на собственик $3 500 и повече, за да поправи трансмисията или да възстанови.

Скъпи ли са Buick Enclave за поддръжка?

Като цяло - Buick Enclave има годишни разходи за поддръжка на автомобил общо до $720. … Като се има предвид, че Buick Enclave има средно $720 и че средното превозно средство струва $651 годишно --- Enclave е значително по-евтин за поддръжка.

Колко мили може да издържи Buick Enclave?

Buick Enclave е издръжлив SUV, който може да издържи между 200 000 – 250 000 мили средно с правилна поддръжка и добри навици за шофиране. Ако карате средно 15 000 мили на година, това се равнява на приблизително 13 – 17 години служба, преди разходите за ремонт да станат неикономични.

Препоръчано: