Logo bg.boatexistence.com

Може ли king Crimson да победи света?

Съдържание:

Може ли king Crimson да победи света?
Може ли king Crimson да победи света?

Видео: Може ли king Crimson да победи света?

Видео: Може ли king Crimson да победи света?
Видео: Насколько Силён - King Crimson ??? 2024, Може
Anonim

Всичко, което е необходимо на King Crimson, за да победи тази способност, е за изтриване на периода от време, когато Светът активира спирането на времето си… Това означава, че ще отнеме повече от няколко евтини попадения за King Crimson, за да спечелите, дори и да е доказал, че е способен да пробива части от тялото.

Може ли King Crimson да победи света?

King Crimson ще прескочи това И десет секунди. И с Epitaph, Diavolo щеше да види веднага щом DIO или Jotaro се опитаха да използват спиране на времето. Защото вероятно биха го използвали, за да го нападнат. … King Crimson би унищожил света или звездната платина.

По-силна ли е Killer Queen от King Crimson?

И King Crimson превъзхожда Killer Queen по способности и сила. Така King Crimson ще спечели срещу Killer queen, ОСВЕН АКО Кира не използва Bites the Dust или Sheer инфаркт, за да се защити и/или да докосне King Crimson.

King Crimson най-силната позиция ли е?

King Crimson е най-силната стойка в анимето (с изключение на GER) | Фендом. Нямате акаунт? Никоя стойка не може да го победи в 1v1 дори Za Warudo. Когато za Warudo спре времето, той го спира в конкретна секунда, така че като прескочите тази секунда, душите със спряно време също ще бъдат пропуснати.

Ненадминат ли е King Crimson?

Физически силен и притежаващ способността да изтрива времето и да предсказва бъдещето, King Crimson е описан като непобедим срещу всички останали Стойки, чиито сили не влияят на времето.

Препоръчано: