Logo bg.boatexistence.com

Защо nicehash е лош?

Съдържание:

Защо nicehash е лош?
Защо nicehash е лош?

Видео: Защо nicehash е лош?

Видео: Защо nicehash е лош?
Видео: 🔥 Всё-всё-всё про лямбда-зонды! Зачем нужен этот хитрый кислородный датчик? 2024, Може
Anonim

Има два големи недостатъка за копаене чрез NiceHash. Едното е, че всъщност не получавате Ethereum - поне не директно. Ще получите плащане в биткойни, които след това можете да търгувате за Ethereum, ако желаете. … Това е доста голяма такса за копаене, въпреки че отново лекотата на използване с NiceHash е трудно да се надценява.

Добър ли е NiceHash за копаене?

Ако искате безпроблемно решение за вашето крипто копаене, nicehash е страхотно решение. … всяка криптовалута, която копаете, вместо да ви позволява да изберете коя монета искате да вземете печалбата си в преглед, събран от и хостван на G2.com.

Безопасно ли е да използвате NiceHash?

Ако използвате NiceHash Miner, техния собствен Excavator и xmrig с отворен код, тогава това е доста безопасно.

Добър ли е NiceHash?

Nicehash е страхотен , опитайте го самиНикога не сте имали проблеми с Nicehash освен прости проблеми, които обикновено се решават бързо. Най-добрият начин да се свържете с тях е в Twitter и след това да направите билет за поддръжка. Винаги много отзивчив и пулът за копаене почти винаги е активен, въпреки времето за поддръжка на предния край.

Вирус ли е NiceHash?

NiceHash Miner не е вирус или злонамерен софтуер . Можем да ви гарантираме, че софтуерът, създаден от NiceHash, не съдържа злонамерен софтуер.

Препоръчано: