Logo bg.boatexistence.com

Как да получите quillback черва?

Съдържание:

Как да получите quillback черва?
Как да получите quillback черва?

Видео: Как да получите quillback черва?

Видео: Как да получите quillback черва?
Видео: Dragon Age Inquisition Gameplay Walkthrough [Full Game Movie - All Cutscenes Longplay] No Commentary 2024, Може
Anonim

Quillback Intestines могат да бъдат получени като случайна плячка от quillbacks в Западния подход. Червата могат да бъдат получени преди получаването на страничния куест Как да привлечем дракон от Фредерик.

Къде мога да намеря Quillback?

Можете да намерите книгата близо до Варрик в главната зала в Skyhold Можете също да я закупите от търговеца на книги във Вал Ройо, въпреки че не би трябвало да има причина да. За да намерите Alpha Quillback Spines, пътувайте до The Western Approach и се насочете към прохода Nazaire, Old Prison Road и The Canyons.

Как да примамиш дракон в Dragon Age?

Как да привлечем дракон се задейства автоматично след разрешаване на препитанието на Фредерик. Трябва да съберете единица Quillback Intestines и единица Phoenix Tail Областите за търсене на картата ще ви помогнат да намерите враговете, въпреки че ще трябва да имате малко късмет, за да получите артикули за пускане.

Получавате ли дракон в Dragon Age Inquisition?

Дракони. В свят като Dragon Age можете да очаквате да съдържа няколко огромни и смъртоносни дракони. В Dragon Age: Inquisition можете да намерите 10 от тези дракони, обикалящи из дивата природа и всички те са малко по-различни и ще изискват планиране, мощни спътници и правилните оръжия и броня.

Къде е драконът в западния подход?

Може да се намери в най-южната зона на Западния подход, в Пустошите (на юг от прохода на Назер). Предпоставките за борба с дракона включват куестовата верига Abyssal High Dragon за Фредерик.

Препоръчано: