Logo bg.boatexistence.com

Каква е разликата между rs и lt?

Съдържание:

Каква е разликата между rs и lt?
Каква е разликата между rs и lt?

Видео: Каква е разликата между rs и lt?

Видео: Каква е разликата между rs и lt?
Видео: Hoonitron Кена Блока против Audi R8 GT против RS e-tron GT: ГОНКА 2024, Юли
Anonim

Докато всяко превозно средство е създадено, за да ви предпази, Traverse RS включва функции за подпомагане на водача като асистент за задно паркиране и предупреждение за смяна на лентата със странична мъртва зона за допълнително спокойствие. Traverse LT е оборудван с 18-инч. алуминиеви джанти с ярко сребристо боядисване, докато RS се предлага с 20-инчови.

Каква е разликата между LT и Rs trailblazer?

Chevy Trailblazer LT спрямо

Най-забележимата разлика е във външния вид - RS може да се похвали с двуцветни цветове, съчетани с Mosaic Black Metallic или Пурпурен метален покрив. … Под капака Trailblazer RS е стандартно оборудван с 1.3L ECOTEC турбо двигател, който е опция за Trailblazer LT.

Какво означава Rs за Traverse?

2020 Chevy TraverseRS

всесезонни blackwall гуми. Първокласна аудио система Bose®. Автоматичен отопляем волан. IntelliBeam® странични релси, монтирани на покрива (специфични за RS)

Какво означава RS за Малибу?

2019 Chevrolet Malibu RS съществено: семеен седан Rally Sport. RS декоративна линия и безстепенна трансмисия (CVT) са нови за 2019 г.

Какво означава LT за кола?

LT означава Luxury Touring. Подобно на LS обаче, това първоначално значение е станало по-малко важно с течение на времето и LT се използва основно, за да означава, че това конкретно превозно средство е стъпка над базовото ниво на оборудване.

Препоръчано: