Logo bg.boatexistence.com

Кой пое оръжията за основен ремонт?

Съдържание:

Кой пое оръжията за основен ремонт?
Кой пое оръжията за основен ремонт?

Видео: Кой пое оръжията за основен ремонт?

Видео: Кой пое оръжията за основен ремонт?
Видео: КРИМИНАЛЬНЫЙ КАЗАХСКИЙ ФИЛЬМ! ДЕНЬГИ ПО ЧЕРНЫМ СХЕМАМ ПАХНУТ КРОВЬЮ.. Финансист 2024, Може
Anonim

След като Ацухиро Сако и Томура Шигараки унищожиха ръцете му, които също са неговите причудливи фактори, Kai вече не може да активира своята причуда. За да може да използва Overhaul, Кай трябва физически да докосне нещо. Това прави Overhaul безполезен във въздуха или там, където той не може да докосне нищо.

Ремонтът загуби ли и двете рамена?

Основен ремонт: Chisaki's Quirk му позволява да разглобява и сглобява отново всеки/всичко чрез физически контакт. … Кай Чисаки в момента е загубил способността да активира своята причуда, тъй като и двете му ръце бяха унищожени от Томура Шигараки и г-н Компрес.

Кой епизод поема Шигараки за ремонт?

Глава 160 | My Hero Academia Wiki | Фендом.

Какво се случи с основен ремонт, след като загуби ръцете си?

Overhaul беше основен антагонист в разцвета си. Той създаде куршуми, способни да изтрият Quirks, и ги изтече на обществеността, за да може да получи контрол над престъпния подземен свят. … Направиха засада на микробуса, превозващ Overhaul до Тартар и отрязаха ръцете му, което го накара да загуби своята причуда.

Кой прие чисаки?

4 Дълг, който трябва да бъде изплатен

Но беше Шие Хасайкаи, лидерът на Якудза, който лично прие Чисаки и се погрижи за него да се погрижат на. Като такъв, Overhaul силно вярва, че дължи дълг на Shie Hassaikai. Този човек е може би единственият човек, за когото Кай Чисаки наистина се интересува.

Препоръчано: