Logo bg.boatexistence.com

Фаз Тауншенд и Тим Шоу приятели ли са?

Съдържание:

Фаз Тауншенд и Тим Шоу приятели ли са?
Фаз Тауншенд и Тим Шоу приятели ли са?

Видео: Фаз Тауншенд и Тим Шоу приятели ли са?

Видео: Фаз Тауншенд и Тим Шоу приятели ли са?
Видео: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, СТРОИМ КОММУНИЗМ (госкап) В Socialism Simulator 06.02.2022 2024, Може
Anonim

Townshend заяви, че двамата домакини имат много различни личности и поради това много хора не очакваха, че ще се разбират! Докато Тауншенд е малко по-резервиран, Шоу е по-отстъпчив и ексцентричен. Но Таунсенд казва, че се разбират и работата помежду си е страхотна.

Кой плаща за възстановяването на автомобила на Car SOS?

Volvo P1800, който направихме (за сезон 4), отне около 1200 човекочаса, така че производствената компания няма да ме хареса за този. „Настройката на шоуто е доста проста и има много смисъл. По принцип има производствена компания, която плаща за хората в гаража за възстановяване на колата.

Истински механик ли е Fuzz Townshend?

Fuzz Townshend е роден през юли 1964 г. Той е известен с представянето на телевизионния сериал Car SOS на National Geographic Channel. Тауншенд е посланик на Carole Nash Classic Car Insurance и преди е бил редактор на Practical Classics. Той е механик и автомобилен журналист, който е писал за Classic Car Weekly.

Кой е старият в кола SOS?

Fuzz Townshend е реставратор на класически автомобили, механик и директор на работилница за възстановяване на класически автомобили, Townshend and Tassel Classics Ltd. Той също така е автомобилен журналист, телевизионен водещ, барабанист, музикален продуцент и автор на песни.

Колко време отнема SOS за кола?

Шоуто е 45-минутна програма, която се излъчва по National Geographic Channel. Зрителят може да тръгне на пътешествие с тях, докато възстановяват колите на хората за период от три седмици. Собствениците на автомобила нямат представа, че гордостта и радостите им се отнемат, за да бъдат възстановени.

Препоръчано: