Logo bg.boatexistence.com

Как да лекувам в Super animal Royale?

Съдържание:

Как да лекувам в Super animal Royale?
Как да лекувам в Super animal Royale?

Видео: Как да лекувам в Super animal Royale?

Видео: Как да лекувам в Super animal Royale?
Видео: 24 часа на Кладбище с Владом А4 2024, Може
Anonim

За да се излекувате, трябва да използвате вашата команда Heal Клавишът по подразбиране, който трябва да натиснете за това, е Q. Когато дадете тази команда, вашето животно ще започне да пие събрания от тях здравен сок, докато не се излекува напълно или не изчерпи запасите си. Процесът на заздравяване ще отнеме няколко минути и е шумен.

Как използвате супер лента в Super Animal Royale?

За да поправите броня, трябва да използвате вашата команда Use Super Tape; клавишът на клавиатурата по подразбиране, който трябва да натиснете за това, е C. Когато дадете тази команда, вашето животно ще започне да прилага лента върху бронята си. Процесът на ремонт ще отнеме няколко минути и е шумен.

Как използвате здравословния сок в animal Royale Xbox 360?

За да започнете да пиете He alth Juice, натиснете Q на компютър или Y на Xbox.

Как въвеждате кодове в Super Animal Royale?

За да осребрите кодовете на Super Animal Royale, когато сте в главното екранно меню, където имате опцията да натиснете Play. В горния десен ъгъл ще видите Silver Cog. Щракнете върху него, за да се покаже ново меню. В това меню щракнете върху Код на купон.

Забавно ли е Super Animal Royale?

Super Animal Royale е удивително забавна кралска битка, която е много гостоприемна за случайни играчи. Битката е бърза, а механиката е проста. Никога няма да останете да се чудите какво сте направили погрешно. Просто трябва да кликнете върху лошите животни.

Препоръчано: