Snc lavalin получи ли DPA?

Съдържание:

Snc lavalin получи ли DPA?
Snc lavalin получи ли DPA?

Видео: Snc lavalin получи ли DPA?

Видео: Snc lavalin получи ли DPA?
Видео: SNC-Lavalin Affair: The Scandal Rocking Canadian Prime Minister Justin Trudeau, Explained 2024, Септември
Anonim

По-късно през 2018 г. SNC-Lavalin заведе дело във Федералния съд, за да принуди прокуратурата да му предложи DPA. В решение, издадено на 8 март 2019 г., съдът анализира законодателството на DPA и потвърди, че решението да не предложи DPA е по преценка на прокурора.

Добър ли е закупуването на SNC-Lavalin?

SNC-Lavalin Group получи консенсусна оценка на Купуване. Средният рейтинг на компанията е 2,90 и се основава на 9 оценки за покупка, 1 за задържане и без оценки за продажба.

Какво прави SNC-Lavalin?

SNC-Lavalin Group Inc. е канадска компания със седалище в Монреал, която предоставя услуги за инженеринг, снабдяване и строителство (EPC) за различни индустрии, включително минно дело и металургия, нефт и газ, околна среда и вода, инфраструктура и чиста енергия.

Кой купи SNC Lavalin?

Базираната в Дубай фирма за енергийни услуги Kent завърши придобиването на подразделението за петрол и газ на SNC-Lavalin. Подкрепена от глобалната енергийна инвестиционна фирма Blue Water Energy, Кент работи в три ключови области: инженеринг и проекти; Услуги за въвеждане в експлоатация и пускане в експлоатация; и ремонт, поддръжка и модификации.

Кои са конкурентите на SNC Lavalin?

SNC конкурентите на Lavalin включват KBR, Jacobs, Stantec и WSP. SNC Lavalin се нарежда на 3-то място по CEO Score на Comparably срещу своите конкуренти.

Препоръчано: